Salon Les Montagnes

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Salon Les Montagnes in Kloosterzande? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Salon Les Montagnes? Op Salons.nl lees je alles over Salon Les Montagnes uit Kloosterzande.

Adresgegevens:
Salon Les Montagnes
Pastoor Versterplein 1
4587CW Kloosterzande

Eenmanszaak Salon Les Montagnes is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HULST of elders in de provincie Zeeland? Salon Les Montagnes is opgericht in 19970603 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Salon Les Montagnes bereiken op: 0114-682230. Salon Les Montagnes in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 21019406. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Salon Les Montagnes in Kloosterzande.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image