Sandra Multem Knipservice

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Sandra Multem Knipservice in Krimpen aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sandra Multem Knipservice? Op Salons.nl lees je alles over Sandra Multem Knipservice uit Krimpen aan den IJssel.

Adresgegevens:
Sandra Multem Knipservice
Jan Steenstraat 24
2923CP Krimpen aan den IJssel

Eenmanszaak Sandra Multem Knipservice is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente KRIMPEN AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Sandra Multem Knipservice is opgericht in 20090130 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sandra Multem Knipservice bereiken op: 0180-552555. Sandra Multem Knipservice in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24452523. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sandra Multem Knipservice in Krimpen aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image