Sandra’s pedicure en manicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sandra’s pedicure en manicure in Hilversum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sandra’s pedicure en manicure? Op Salons.nl lees je alles over Sandra’s pedicure en manicure uit Hilversum.

Adresgegevens:
Sandra’s pedicure en manicure
V Kretschmar van Veenln 50
1222NA Hilversum

Eenmanszaak Sandra’s pedicure en manicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HILVERSUM of elders in de provincie Noord-Holland? Sandra’s pedicure en manicure is opgericht in 20160815 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sandra’s pedicure en manicure bereiken op: 06-26266060. Sandra’s pedicure en manicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66666767. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sandra’s pedicure en manicure in Hilversum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image