Sandra’s Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sandra’s Schoonheidssalon in Lexmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sandra’s Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Sandra’s Schoonheidssalon uit Lexmond.

Adresgegevens:
Sandra’s Schoonheidssalon
Nieuwe Rijksweg 150
4128BP Lexmond

Eenmanszaak Sandra’s Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VIJFHEERENLANDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Sandra’s Schoonheidssalon is opgericht in 20091008 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sandra’s Schoonheidssalon bereiken op: 06-51191015. Sandra’s Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30271007. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sandra’s Schoonheidssalon in Lexmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image