Sanne’s Salon Limmen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sanne’s Salon Limmen in Limmen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sanne’s Salon Limmen? Op Salons.nl lees je alles over Sanne’s Salon Limmen uit Limmen.

Adresgegevens:
Sanne’s Salon Limmen
‘t Kieftenland 112
1906WH Limmen

Eenmanszaak Sanne’s Salon Limmen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CASTRICUM of elders in de provincie Noord-Holland? Sanne’s Salon Limmen is opgericht in 20160725 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sanne’s Salon Limmen bereiken op: 06-23339993. Sanne’s Salon Limmen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66559928. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sanne’s Salon Limmen in Limmen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image