Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging
Pieter van der Meulenln 2
2493CM ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging is opgericht in 20080729 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging bereiken op: 070-4445060. Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27323282. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sarah van den Boogaart Salon voor Voetverzorging in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image