Sarina Overbosch Make- up & Hair

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sarina Overbosch Make- up & Hair in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sarina Overbosch Make- up & Hair? Op Salons.nl lees je alles over Sarina Overbosch Make- up & Hair uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Sarina Overbosch Make- up & Hair
Vespuccistraat 106H
1056SR Amsterdam

Eenmanszaak Sarina Overbosch Make- up & Hair is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Sarina Overbosch Make- up & Hair is opgericht in 20050101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sarina Overbosch Make- up & Hair bereiken op: 06-22212251. Sarina Overbosch Make- up & Hair in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34348281. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sarina Overbosch Make- up & Hair in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image