Saskia haar, hem en visagie

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Saskia haar, hem en visagie in Melderslo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Saskia haar, hem en visagie? Op Salons.nl lees je alles over Saskia haar, hem en visagie uit Melderslo.

Adresgegevens:
Saskia haar, hem en visagie
Steegstraat 3
5962AG Melderslo

Eenmanszaak Saskia haar, hem en visagie is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HORST AAN DE MAAS of elders in de provincie Limburg? Saskia haar, hem en visagie is opgericht in 20160627 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Saskia haar, hem en visagie bereiken op: 06-28120779. Saskia haar, hem en visagie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66310431. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Saskia haar, hem en visagie in Melderslo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image