Saskia’s Nagelsalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Saskia’s Nagelsalon in Nieuw-Vennep? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Saskia’s Nagelsalon? Op Salons.nl lees je alles over Saskia’s Nagelsalon uit Nieuw-Vennep.

Adresgegevens:
Saskia’s Nagelsalon
Geddingmoor 12
2151DJ Nieuw-Vennep

Eenmanszaak Saskia’s Nagelsalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Saskia’s Nagelsalon is opgericht in 20020529 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Saskia’s Nagelsalon bereiken op: 06-24146637. Saskia’s Nagelsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28094229. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Saskia’s Nagelsalon in Nieuw-Vennep.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image