Schoonheids- en Massagesalon Krista

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids- en Massagesalon Krista in Egmond-Binnen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids- en Massagesalon Krista? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids- en Massagesalon Krista uit Egmond-Binnen.

Adresgegevens:
Schoonheids- en Massagesalon Krista
Meidoornlaan 17
1935EX Egmond-Binnen

Eenmanszaak Schoonheids- en Massagesalon Krista is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERGEN (NH.) of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheids- en Massagesalon Krista is opgericht in 20080909 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheids- en Massagesalon Krista bereiken op: 072-5070214. Schoonheids- en Massagesalon Krista in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37144227. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids- en Massagesalon Krista in Egmond-Binnen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image