Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti in Damwâld? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti uit Damwâld.

Adresgegevens:
Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti
Foarwei 115
9104BW Damwâld

Eenmanszaak Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DANTUMADIEL of elders in de provincie Friesland? Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti is opgericht in 20020419 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti bereiken op: 0511-423143. Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01096243. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids- en Pedicure Salon Momenti in Damwâld.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image