Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij in Elburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij uit Elburg.

Adresgegevens:
Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij
Goudplevier 2
8081ZM Elburg

Eenmanszaak Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ELBURG of elders in de provincie Gelderland? Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij is opgericht in 20060607 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij bereiken op: 06-12160093. Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08147818. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids en pedicuresalon De ontspannerij in Elburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image