Schoonheids- en pedicuresalon Margriet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids- en pedicuresalon Margriet in Bunschoten-Spakenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids- en pedicuresalon Margriet? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids- en pedicuresalon Margriet uit Bunschoten-Spakenburg.

Adresgegevens:
Schoonheids- en pedicuresalon Margriet
Oostmaat 27
3751AB Bunschoten-Spakenburg

Eenmanszaak Schoonheids- en pedicuresalon Margriet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BUNSCHOTEN of elders in de provincie Utrecht? Schoonheids- en pedicuresalon Margriet is opgericht in 20060104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheids- en pedicuresalon Margriet bereiken op: 033-2994168. Schoonheids- en pedicuresalon Margriet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32112754. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids- en pedicuresalon Margriet in Bunschoten-Spakenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image