Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja uit Maastricht.

Adresgegevens:
Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja
Sint Cornelisstraat 19
6223BB Maastricht

Eenmanszaak Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja is opgericht in 20020403 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja bereiken op: 043-6016210. Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14072901. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids- en Pedicuresalon Natasja in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image