Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle in Delden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle uit Delden.

Adresgegevens:
Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle
Vossenbrinkweg 93
7491DC Delden

Eenmanszaak Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOF VAN TWENTE of elders in de provincie Overijssel? Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle is opgericht in 20020208 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle bereiken op: 074-2431932. Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08104545. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids- & Pedicuresalon Angela Terhalle in Delden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image