Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné in Sittard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné uit Sittard.

Adresgegevens:
Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné
Guido Gezellestraat 4
6136HX Sittard

Eenmanszaak Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SITTARD-GELEEN of elders in de provincie Limburg? Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné is opgericht in 20081113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné bereiken op: 06-51553144. Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14107408. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné in Sittard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image