Schoonheids- & Pedicuresalon Petra

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids- & Pedicuresalon Petra in Schiedam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids- & Pedicuresalon Petra? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids- & Pedicuresalon Petra uit Schiedam.

Adresgegevens:
Schoonheids- & Pedicuresalon Petra
De Gaarden 1
3124WH Schiedam

Eenmanszaak Schoonheids- & Pedicuresalon Petra is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SCHIEDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheids- & Pedicuresalon Petra is opgericht in 20070124 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheids- & Pedicuresalon Petra bereiken op: 06-13385959. Schoonheids- & Pedicuresalon Petra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24408604. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids- & Pedicuresalon Petra in Schiedam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image