Schoonheidsinstituut Damsigt

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsinstituut Damsigt in Voorburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsinstituut Damsigt? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsinstituut Damsigt uit Voorburg.

Adresgegevens:
Schoonheidsinstituut Damsigt
Oosteinde 365
2272AG Voorburg

Vennootschap onder firma (Vof.) Schoonheidsinstituut Damsigt is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidsinstituut Damsigt is opgericht in 19321201 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidsinstituut Damsigt bereiken op: 070-3865526. Schoonheidsinstituut Damsigt in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65843932. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsinstituut Damsigt in Voorburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image