Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny
Immanuel Kantstraat 2Ruimt
3076DK Rotterdam

Eenmanszaak Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny is opgericht in 20081014 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny bereiken op: 010-4328763. Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24444896. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsinstituut en Pedicure Sonny in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image