Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage uit Maastricht.

Adresgegevens:
Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage
Niels Bohrstraat 28
6227VW Maastricht

Eenmanszaak Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage is opgericht in 20160704 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage bereiken op: 06-41283993. Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66376580. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsinstituut Le nouveau Visage in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image