Schoonheidsinstituut Ria Wiek

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsinstituut Ria Wiek in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsinstituut Ria Wiek? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsinstituut Ria Wiek uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Schoonheidsinstituut Ria Wiek
Curacaostraat 4
2585XZ ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Schoonheidsinstituut Ria Wiek is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidsinstituut Ria Wiek is opgericht in 20070314 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidsinstituut Ria Wiek bereiken op: 06-20837598. Schoonheidsinstituut Ria Wiek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27298436. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsinstituut Ria Wiek in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image