Schoonheidssalon Alexandra

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Alexandra in Schalkhaar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Alexandra? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Alexandra uit Schalkhaar.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Alexandra
Voorhorsterweg 11B
7433SH Schalkhaar

Eenmanszaak Schoonheidssalon Alexandra is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEVENTER of elders in de provincie Overijssel? Schoonheidssalon Alexandra is opgericht in 20160905 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Alexandra bereiken op: 06-24670275. Schoonheidssalon Alexandra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66759900. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Alexandra in Schalkhaar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image