Schoonheidssalon ‘Aloe’

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon ‘Aloe’ in Leeuwarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon ‘Aloe’? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon ‘Aloe’ uit Leeuwarden.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon ‘Aloe’
Emmakade 11NZ
8921AD Leeuwarden

Eenmanszaak Schoonheidssalon ‘Aloe’ is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon ‘Aloe’ is opgericht in 19801101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidssalon ‘Aloe’ bereiken op: 058-2153189. Schoonheidssalon ‘Aloe’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65423550. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon ‘Aloe’ in Leeuwarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image