Schoonheidssalon Ambachtspad

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Ambachtspad in Voorschoten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Ambachtspad? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Ambachtspad uit Voorschoten.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Ambachtspad
Ambachtspad 13
2251CP Voorschoten

Eenmanszaak Schoonheidssalon Ambachtspad is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VOORSCHOTEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Ambachtspad is opgericht in 20160418 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidssalon Ambachtspad bereiken op: 071-5617965. Schoonheidssalon Ambachtspad in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65846060. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Ambachtspad in Voorschoten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image