Schoonheidssalon Ambiance

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Ambiance in Melick? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Ambiance? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Ambiance uit Melick.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Ambiance
Wienkeskoel 55
6074HK Melick

Eenmanszaak Schoonheidssalon Ambiance is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROERDALEN of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Ambiance is opgericht in 20060517 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Ambiance bereiken op: 06-20234332. Schoonheidssalon Ambiance in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12062082. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Ambiance in Melick.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image