Schoonheidssalon Annabel

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Annabel in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Annabel? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Annabel uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Annabel
Johannes Vermeerhage 10
3437NL Nieuwegein

Eenmanszaak Schoonheidssalon Annabel is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Schoonheidssalon Annabel is opgericht in 20160905 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Annabel bereiken op: 06-55937943. Schoonheidssalon Annabel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66761212. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Annabel in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image