Schoonheidssalon Anneriet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Anneriet in Brunssum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Anneriet? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Anneriet uit Brunssum.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Anneriet
Haefland 19
6441PA Brunssum

Eenmanszaak Schoonheidssalon Anneriet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BRUNSSUM of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Anneriet is opgericht in 19960205 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Anneriet bereiken op: 045-5251152. Schoonheidssalon Anneriet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20080084. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Anneriet in Brunssum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image