Schoonheidssalon AZURI

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon AZURI in Oentsjerk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon AZURI? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon AZURI uit Oentsjerk.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon AZURI
De Greide 13
9062HM Oentsjerk

Eenmanszaak Schoonheidssalon AZURI is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TYTSJERKSTERADIEL of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon AZURI is opgericht in 20061104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon AZURI bereiken op: 058-2562675. Schoonheidssalon AZURI in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01116445. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon AZURI in Oentsjerk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image