Schoonheidssalon Beauty in Balance

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Beauty in Balance in Tzummarum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Beauty in Balance? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Beauty in Balance uit Tzummarum.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Beauty in Balance
De Buffer 19
8851GR Tzummarum

Eenmanszaak Schoonheidssalon Beauty in Balance is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WAADHOEKE of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon Beauty in Balance is opgericht in 20060627 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Beauty in Balance bereiken op: 06-46590972. Schoonheidssalon Beauty in Balance in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01114699. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Beauty in Balance in Tzummarum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image