Schoonheidssalon Bel Effe

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Bel Effe in Lisse? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Bel Effe? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Bel Effe uit Lisse.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Bel Effe
Julianastraat 154
2161RH Lisse

Eenmanszaak Schoonheidssalon Bel Effe is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LISSE of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Bel Effe is opgericht in 20070920 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Schoonheidssalon Bel Effe bereiken op: 0252-417350. Schoonheidssalon Bel Effe in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28117796. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Bel Effe in Lisse.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image