Schoonheidssalon Blij

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Blij in Oldeholtpade? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Blij? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Blij uit Oldeholtpade.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Blij
Stellingenweg 4
8474EA Oldeholtpade

Eenmanszaak Schoonheidssalon Blij is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTSTELLINGWERF of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon Blij is opgericht in 20160114 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Blij bereiken op: 06-51980496. Schoonheidssalon Blij in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65069099. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Blij in Oldeholtpade.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image