Schoonheidssalon Çabien

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Çabien in Houten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Çabien? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Çabien uit Houten.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Çabien
Via Horta 10
3995ZR Houten

Eenmanszaak Schoonheidssalon Çabien is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOUTEN of elders in de provincie Utrecht? Schoonheidssalon Çabien is opgericht in 20090105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Çabien bereiken op: 06-53968008. Schoonheidssalon Çabien in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30251432. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Çabien in Houten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image