Schoonheidssalon Camee

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Camee in Franeker? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Camee? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Camee uit Franeker.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Camee
Maanvogel 14
8802DD Franeker

Eenmanszaak Schoonheidssalon Camee is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WAADHOEKE of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon Camee is opgericht in 20020102 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Camee bereiken op: 0517-390444. Schoonheidssalon Camee in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01094915. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Camee in Franeker.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image