Schoonheidssalon Carin de Groot

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Carin de Groot in Nieuwstadt? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Carin de Groot? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Carin de Groot uit Nieuwstadt.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Carin de Groot
Wolfswei 2
6118CR Nieuwstadt

Eenmanszaak Schoonheidssalon Carin de Groot is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ECHT-SUSTEREN of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Carin de Groot is opgericht in 20060606 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Carin de Groot bereiken op: 046-4852019. Schoonheidssalon Carin de Groot in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12062317. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Carin de Groot in Nieuwstadt.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image