Schoonheidssalon Cederique

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Cederique in Hoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Cederique? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Cederique uit Hoorn.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Cederique
Ceder 90
1628MZ Hoorn

Eenmanszaak Schoonheidssalon Cederique is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOORN of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Cederique is opgericht in 20070913 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Cederique bereiken op: 06-47788212. Schoonheidssalon Cederique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37135755. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Cederique in Hoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image