Schoonheidssalon Cemile

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Cemile in Nijmegen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Cemile? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Cemile uit Nijmegen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Cemile
Schoolstraat 134
6512JJ Nijmegen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Cemile is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Schoonheidssalon Cemile is opgericht in 20080409 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Cemile bereiken op: 06-24183191. Schoonheidssalon Cemile in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09181571. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Cemile in Nijmegen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image