Schoonheidssalon ChaBelle

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon ChaBelle in Hoeven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon ChaBelle? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon ChaBelle uit Hoeven.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon ChaBelle
De Heul 70B
4741TT Hoeven

Eenmanszaak Schoonheidssalon ChaBelle is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HALDERBERGE of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon ChaBelle is opgericht in 20160404 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon ChaBelle bereiken op: 06-57575505. Schoonheidssalon ChaBelle in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65769767. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon ChaBelle in Hoeven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image