Schoonheidssalon Chance

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Chance in Purmerend? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Chance? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Chance uit Purmerend.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Chance
Walakker 101
1446GC Purmerend

Eenmanszaak Schoonheidssalon Chance is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Chance is opgericht in 19970127 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Chance bereiken op: 0299-649138. Schoonheidssalon Chance in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 36049829. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Chance in Purmerend.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image