Schoonheidssalon Colette

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Colette in Best? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Colette? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Colette uit Best.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Colette
Spoeleind 35
5685EG Best

Eenmanszaak Schoonheidssalon Colette is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BEST of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Colette is opgericht in 20081006 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Colette bereiken op: 0499-421299. Schoonheidssalon Colette in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17234137. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Colette in Best.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image