Schoonheidssalon con Estilo

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon con Estilo in De Meern? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon con Estilo? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon con Estilo uit De Meern.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon con Estilo
Zandweg 109
3454JZ De Meern

Eenmanszaak Schoonheidssalon con Estilo is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Schoonheidssalon con Estilo is opgericht in 20090113 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidssalon con Estilo bereiken op: 030-6621101. Schoonheidssalon con Estilo in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30252040. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon con Estilo in De Meern.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image