Schoonheidssalon Cosmé

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Cosmé in Boxtel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Cosmé? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Cosmé uit Boxtel.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Cosmé
Esscheweg 3
5282JR Boxtel

Eenmanszaak Schoonheidssalon Cosmé is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BOXTEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Cosmé is opgericht in 20150910 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Cosmé bereiken op: 06-27509337. Schoonheidssalon Cosmé in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64112985. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Cosmé in Boxtel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image