schoonheidssalon Dagmar

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

schoonheidssalon Dagmar in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over schoonheidssalon Dagmar? Op Salons.nl lees je alles over schoonheidssalon Dagmar uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
schoonheidssalon Dagmar
Parkdreef 213
2724EP Zoetermeer

Eenmanszaak schoonheidssalon Dagmar is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? schoonheidssalon Dagmar is opgericht in 20160425 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan schoonheidssalon Dagmar bereiken op: 06-14470301. schoonheidssalon Dagmar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65913477. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met schoonheidssalon Dagmar in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image