Schoonheidssalon De Aandacht

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon De Aandacht in Amerongen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon De Aandacht? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon De Aandacht uit Amerongen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon De Aandacht
de Reehorst 45
3958EK Amerongen

Eenmanszaak Schoonheidssalon De Aandacht is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHTSE HEUVELRUG of elders in de provincie Utrecht? Schoonheidssalon De Aandacht is opgericht in 20031124 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon De Aandacht bereiken op: 06-51317115. Schoonheidssalon De Aandacht in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30191960. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon De Aandacht in Amerongen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image