Schoonheidssalon De La Montaña

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon De La Montaña in Steenwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon De La Montaña? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon De La Montaña uit Steenwijk.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon De La Montaña
Matthijs Kiersstraat 42
8331KR Steenwijk

Eenmanszaak Schoonheidssalon De La Montaña is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STEENWIJKERLAND of elders in de provincie Overijssel? Schoonheidssalon De La Montaña is opgericht in 20061123 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon De La Montaña bereiken op: 0521-523363. Schoonheidssalon De La Montaña in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 05083243. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon De La Montaña in Steenwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image