Schoonheidssalon Dermise

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Dermise in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Dermise? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Dermise uit Assen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Dermise
Smaragdstoep 6
9403SE Assen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Dermise is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? Schoonheidssalon Dermise is opgericht in 20080910 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Dermise bereiken op: 0592-346986. Schoonheidssalon Dermise in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01136780. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Dermise in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image