Schoonheidssalon Dokkum

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Dokkum in Dokkum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Dokkum? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Dokkum uit Dokkum.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Dokkum
Koophandel 4A
9101WZ Dokkum

Vennootschap onder firma (Vof.) Schoonheidssalon Dokkum is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOARDEAST-FRYSLâN of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon Dokkum is opgericht in 20110301 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidssalon Dokkum bereiken op: 0519-293334. Schoonheidssalon Dokkum in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66879043. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Dokkum in Dokkum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image