Schoonheidssalon Dream Beauty

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Dream Beauty in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Dream Beauty? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Dream Beauty uit Haarlem.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Dream Beauty
Eerste Emmastraat 18
2012GG Haarlem

Eenmanszaak Schoonheidssalon Dream Beauty is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Dream Beauty is opgericht in 20090501 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidssalon Dream Beauty bereiken op: 023-5319084. Schoonheidssalon Dream Beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34341477. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Dream Beauty in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image