Schoonheidssalon Elize

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Elize in Nieuwerkerk aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Elize? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Elize uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Elize
Boslaan 1
2912PA Nieuwerkerk aan den IJssel

Eenmanszaak Schoonheidssalon Elize is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZUIDPLAS of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Elize is opgericht in 20051101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Elize bereiken op: 06-24247210. Schoonheidssalon Elize in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24384924. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Elize in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image