Schoonheidssalon Elske

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Elske in Velp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Elske? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Elske uit Velp.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Elske
Pinkenbergseweg 30
6881BE Velp

Eenmanszaak Schoonheidssalon Elske is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente RHEDEN of elders in de provincie Gelderland? Schoonheidssalon Elske is opgericht in 20160122 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Elske bereiken op: 026-3647937. Schoonheidssalon Elske in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65137728. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Elske in Velp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image