Schoonheidssalon Elvàlie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Elvàlie in Veghel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Elvàlie? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Elvàlie uit Veghel.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Elvàlie
Rembrandtlaan 92
5461GH Veghel

Eenmanszaak Schoonheidssalon Elvàlie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEIERIJSTAD of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Elvàlie is opgericht in 20010901 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Schoonheidssalon Elvàlie bereiken op: 06-55593945. Schoonheidssalon Elvàlie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17139276. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Elvàlie in Veghel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image